Следвайте Гласове в : А азерите ще ни го доставят - пречистена

...
Следвайте Гласове в : А азерите ще ни го доставят - пречистена
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Азерите ще ни доставят руски газ - това ще да е прословутата диверсификация!

Следвайте " Гласове " в
:  " А азерите ще ни го доставят - пречистена молекула, без никаква диря от съветския тоталитаризъм и империализъм, и по-скъпо несъмнено, с цел да могат и американците да си продават своя шистов полутечен газ " ; " Проблемът с гласуването не е нито в машините, нито в бюлетините. Проблемът е в това, че хората не виждат никакъв смисъл да се гласоподава и няма за кого " ; " Аз се надявам холандците да ни удрят едно несъгласие за еврозоната. Това би бил най-приятелският им жест, откогато сме дружно в Европейски Съюз ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 
погнусен
Месец и половина единствено срещи, съвещания, въобще празни прикази, които на нас, хората, ни костват много пари и неправилни решения. Време е президентът да приключи тези съвещания и да връчаи мандат на ГЕРБ, дето " биха с 5% ", първа политическа мощ са и следва да могат да създадат кабинет!

 
Няма за кого
Проблемът с гласуването не е нито в машините, нито в бюлетините. Проблемът е в това, че хората не виждат никакъв смисъл да се гласоподава и няма за кого.
 
Cicero
Българите очевидно могат да бъдат третирани като втора или трета ръка хора от всякакви холандци, шведи, австрийци и така нататък, само че когато стане дума за извършване на техните ползи да вземем за пример да бъдат признати в НАТО или да се пуснат промитите мозъци от Повардието, България би трябвало покорно да козирува и незабавно да извършва. Ясно е, че това състояние няма да се търпи постоянно.
 
Идеалист
Погледнете тоалетните на Капитан Андреево и подстъпите - шосето към западната ни граница към Сърбия на Калотина и сравнете същите неща от другата страна на границата. Аз изпитвам позор и стеснение.
 
Птибурдуков
И аз се надявам холандците да ни удрят едно несъгласие за еврозоната. Това би бил най-приятелският им жест, откогато сме дружно в Европейски Съюз.
 
Спиноза
" Газпром " ще достави на Азербайджан до 1 милиарда куб. метра природен газ до март, а азерите ще ни го доставят - пречистена молекула, без никаква диря от съветския тоталитаризъм и империализъм, и по-скъпо несъмнено, с цел да могат и американците да си продават своя шистов полутечен газ. Да им счупите главите, на демократите ви, подправени!
 
Охубоху
Значи ще има и за нас газ, азерски естествено!
 
Бай Иван
Сега да забележим азерите с каква надценка ще ни го препродадат, тъй като те са като турците търговци, а ние пък сме по атлантици от атлантиците и няма да купуваме съветски газ!
 
CMEXXX
Бравос, вместо непосредствено да купуваме газ, ще го къупуваме 3-4 ръка... И в случай че това не е идиотизъм, здраве да е!
 
Cicero
Това ще да е прословутата диверсификация.
 
Правим, каквото вършим
Все до съветския газ го докарваме. Санкциите на Съединени американски щати и Европейски Съюз стартират да ми наподобяват на играта - негоден телефон. Не било наказания, а нови станции за транспорт на съветски газ.
 
Иван
Анджей Дуда се обадил на Гълъб Донев да не даваме С-300 на Украйна, че ще потрошат цяла Полша.
 
Haho
Е, то нощес и половин София беше без ток. Без съветски удари.
 
nan
топлете се с демократични евро-атлантически полезности.
 
Анита
Умовете са празни, а сърцата са трансплантирани. С тях не можеш да усетиш истината. Нужно е прояснение. Постигат го единствено смирените.
 
 
20 Ное 2022519 Ное 2022149018 Ное 2022438617 Ное 2022749815 Ное 2022832314 Ное 20223700КоментариИдеаист19 Ное 2022 11:35ч.
За този газ се знае от дълго време. В нашия район има най-много съветски газ и ракети! Важното е кой ни го продава и кой на къде изтрелва ракетите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022174619 Ное 202241118 Ное 2022136624 Sep 20222808
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР